Starshinelovers

En fin blogg om 6 tjejers liv

Den sköna resan till Malaria

Filed under: Okategoriserade — starshinelovers at 7:44 e m on torsdag, juni 2, 2016

Hejsan hejans alla våra små jordgubbsälskare<3 Vi har då varit lite inaktiva men nu är vi back on track och sommaren kommer va fylld med bra blogginlägg.

Nu så ska jag prata om min fantastiska resa till landet Monaco (haha ja trådde det hette Malaria fett crazy. Jaja. Asså Monaco var extremt kul och nu ska ni allt få höra.

Det började med att ja vann en giveaway så ja fick den här resan. Sen dagen efter var jag redan på Arlanda och redo att åka. Men i säkerhetskontrollen så behövde jag lämna min decaf soy latte with an extra shot and cream. Men den var ändå inte så god haha lol! Jaja sen så tog ja flyget till Monaco.

När jag hade landat blev jag helt chockad av den extrema värmen och ba what I didnt know this. men jag blev van väldigt snabbt. Sen åkte jag till hotellet och checkade in 5 stjärnor you know how it is.

Andra dagen så drog jag till stranden och solade med min easy diy hack solkräm som ja ska visa hur man gör senare. Och jag blev jätte brun

Tredje dagen så snorklade jag och såg många scary fishkar haha.

Sen så var det dags att åka hem men jag lyckades ändå väldigt bra och ramlade inte i flygplanet. Haha you know me.

Så det var inlägget hopps ni gillade det och det  kommer mer från där det kom ifrån. //Ann-Sofie