Starshinelovers

En fin blogg om 6 tjejers liv

Apelsinskal gör din hud lenare!

Filed under: Okategoriserade — starshinelovers at 6:11 e m on söndag, juni 7, 2015

Hej på er alla Jordgubbsälskare och fans, er favvo Ann-Marie här!

Som Ann-Sofie skrev tidigare idag så ska jag skriva ett inlägg angående att man får len hud med  apelsin skal!!!

Jag satt igårkväll (Lördag) med achloma och feta Greta och kollade på gladiatorerna. Achloma och Greta vart sugna på apelsin och jag erbjöd mig till att skala lite… Jag skalade apelsinen och vi satt och åt på den och hade det bara mysigt. sedan när jag vaknade idag (söndag) så kände jag på mina händer och de var såååååå lena <3! så jag sökte upp ”händerna blir lena av apelsinskal” och hittade en fakta sida som hette ”Arabicfacts.eu”. där stod det massa saker på arabiska men när jag översatte och då stod det att det fanns en speciell äppelsyra i som gav en chakra i huden. äppelsyran övertalade alltså huden att bli len! Det är ju sjukt!

Tack för allt stöd så hörs vi i nästa inlägg!!! LYLY/Ann-Mariehttp://www.dreamstime.com/stock-images-orange-peel-image19943144